tisdag 24 maj 2011

Utvärdering av kurs!

Detta har varit en hur bra kurs som helst, där man både vuxit som människa och som pedagog. Jag har fått med mig så otroligt mycket på att gå den här specialiseringen. Barnen på de förskolor jag kommer arbeta på kommer jag använda mycket musik tillsammans med barnen, för barnen, och barnen ska även få göra musiken. Det är så fantastiskt hur mycket man lär sig genom att ta in musiken i ämnena.

Nu har vi haft en väldig tur att vi som valde musikspecialiseringen fick en kursansvarig som en fantastisk och att vi har haft så många bra lärare under kursen som man verkligen lär sig från början till slut på föreläsningarna och denna gången bara praktiskt, HELT FANTASTISKT! Vi borde ha flera tillfällen där vi får lära oss med kroppen, med våra sinnen! Den här kursen har lyft mig upp på den nivå jag vill vara när jag äntligen är klar med min utbildning, jag vill vara precis så här modig för att spela och använda musik som jag fått genom denna kursen.

STORT tack till Marie Simonsson som var vår fantastiska kursansvarige och som har med sin utstrålning och sin fantastiska energi lärt mig/oss något som vi aldrig kommer glömma! Vi har fått med oss något för livet och för hela vårt arbetsliv. Jag kommer alltid minnas tillbaka till denna kursen men glädje, jag har lärt mig så otroligt mycket om musik, massa nya saker som jag aldrig har vetat om, som att man kan spela på olika sätt på en maraccas och hur man spelar in en låt och använder "garageband" och jag har lärt mig att kunna spela Djembe trummor och gitarr, något som jag aldrig trodde att jag skulle klara av.

Det är så tråkigt att det är slut nu, hade kunnat börjat om på denna kursen igen och igen.

Tack alla klasskamrater och alla lärare som har gjort mig till den pedagog som jag alltid drömt om att vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar