torsdag 19 maj 2011

28/4 Planering 3

Idag var det fortsatt planering i grupperna. Vi i manus gruppen började spåna på vad vi tänkte oss för repliker.

Vi pratade om att det skulle komma många barn och vi kollade upp hur många personer som det får vara i drama-salen där vi ska spela upp samtidigt och det fick vara högst 70 stycken av säkerhetssjäl och därför fick vi börja fundera och tänka vilka barn kan vi bjuda in, Marie kom sedan på att vi sätter in en extra föreställning på tisdagen. Vi ville ju självklart att våra studentkamrater skulle få chans att komma och kolla på vad vi gör med. Därför blev det så att vi sa att studenterna få komma på tisdag eftermiddag klockan 13.00.

Vi skrev även ner lite anteckningar som jag fick med mig för att gå på generalmötet. Där vi är en från varje delgrupp som kommer och vi pratar om hur långt vi kommit och om vi har några fler förslag eller synpunkter på något som vi behöver lyfta fram.

Vi hade bestämt att barnen skulle få varsin ballong men vi hade svårt för att veta hur vi skulle ge alla barnen de och då gav Marie vår lärare återigen ett bra tips om att vi kunde springa ner och ställa oss nere i entrén och låta barnen gå genom ett led med massa ballonger när de är på väg härifrån och då får de ballogen och sen kommer de ut tillsammans och kan fortsätta att traska hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar