måndag 24 januari 2011

SÅ HIMLA ROLIG DAG!!!!

Idag har det varit en rolig dag :)! Vi har gjort våra presentationer, alla grupper har alltså presenterat sig som grupp och som individ! Vi blev först ut då vi Maria hade bakat en otroligt god kaka som de brukar baka i Kroatien :)! Här kommer lite bilder från alla gruppernas presentationer :)! Alla var jätteduktiga och det var så roligt att se,känna och smaka under alla presentationer :)! Tack för en rolig dag!



































































Efter allt detta skoj så blev det lunch, och vi gick ner och hade en timmes rast :)! Behövligt! När vi kom tillbaka så skulle vi ha rytmik, vi skulle prata om pulsen, så vi skulle klappa pulsen och inte klappa takten. Skall man säga att man ska hålla takten bör man istället säga "taktslag" har jag fått lära mig idag, Vi lekte olika leker med puls i. Vi lekte först "spanare och hövding", sen lekte vi även en som heter "Mester" där man skall klappa och skicka vidare en siffra och inte komma av sig, dessutom byter man siffror när man byter stol och byter stol gör man om man har missat att klappa i takt eller sagt något fel. Vi lekte även en väldigt rolig lek som heter "Tvättmaskinen" Den tänker jag visa bilder på här nedan:



Alla utom två stycken skulle stå på rader och sedan sträcka ut armarna och vi skulle snurra och stanna när Marie(läraren) räknat till 4. Vi hade alltså 4 stycken punkter att rikta in oss på (fönstret,tavlan,studion,skåpen) Detta motsvarar då alltså alla 4 väggarna i salen, Om vi stod vända mot fönstret så skulle vi med utsträckta(vi som stod på led) snurra så vi kollade på ena kortsidan. Vi var alltså "snurran" inne i tvättmaskinen, May och Malin fick först börja vara de som skall vara i en tvättmaskin, alltså smutstvätt och tvättmedel, sedan skall Malin försöka ta May, det blir som en katt och råtta lek, men de får bara ta sig från på de gångarna som bildas när vi som står snurrar de får alltså inte bryta sig mellan våra utsträckta armar utan måste gå där det är fritt. VÄLDIGT ROLIG LEK!!!!

Sedan spelade jag lite på gitarren, det blev som vanligt mors lilla olle, men även lite på Nothing else metters och jag lärde mig liiiite till :)! Tack Maria!

Det var denna måndag :)! Har haft det kanon kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar